Mennyibe kerül a szemüveg? Megfontolások és opciók

Mennyibe kerül a szemüveg? Megfontolások és opciók

Mennyibe kerül a szemüveg? Megfontolások és opciók

Olyan termékeket is tartalmazunk, amelyekről úgy gondoljuk, hogy hasznosak az olvasóink számára. Ha ezen az oldalon található linkeken keresztül vásárol, akkor kis jutalékot kereshetünk. Itt van a folyamatunk.

Mennyi szemüveg költsége jelentősen változhat számos tényezőtől, például a keretek, a lencse-kiegészítők, a kiskereskedők és a biztosítási fedezet alapján.

Ez a cikk a különféle szemüveg költségeit tárgyalja, miért különböznek egymástól, hol lehet megvásárolni és még sok más.

A vényköteles és nem vény nélkül álló szemüvegről

szemüvegek mind a vényköteles, mind a vényköteles szilárdságban vannak, és ezeknek a szemüvegeknek az árai változhatnak. Noha a vényköteles lencsék többet fizethetnek, az egészségbiztosítás fedezheti a költségeket.

A szemüvegek receptje számos diopter (D), olyan értékek, amelyek leírják az ember látását. A szemorvosok általában 0,00 diopterre utalnak „plano” -nak. A negatív és pozitív számok minden szemben a látáskorrekció szükségességét jelentik.

Tanulja meg, hogyan lehet megérteni a szem receptjét.

A gyengébb receptekkel rendelkező embereknek nem lehetnek vényköteles lencsékre, és a vény nélkül kapható olvasószemüvegeket megfelelőek lehetnek. Előfordulhat azonban, hogy nem felel meg mindenkinek, beleértve:

 • Az asztigmatizmusban szenvedő emberek
 • Azoknak az embereknek, akiknek minden szemben eltérő szilárdsági lencsére van szükségük

A 40–60 éves korú emberek általában több évig használhatják az olvasószemüveget, mielőtt frissíteniük kell őket.

Az embereknek rendszeres szemvizsgálatot kell végezniük, függetlenül attól, hogy szükségük van -e látáskorrekcióra.

Tudjon meg többet a szemüveg receptjeiről itt.

Miért változnak az árak

A szemüvegek ára számos tényezőtől függően változhat, beleértve:

 • A kiskereskedő
 • Type Type és a keret stílusa, például áruház vagy márkanév
 • Vényköteles erő
 • Lencsék kiegészítői
 • Egészségbiztosítási fedezet
 • Védelmi tervek

A lencse típusa azonban a költségek legfontosabb hajtóereje. A kiskereskedők gyakran többet számítanak fel a kiegészítőkért és a lencsék testreszabásért. A lencse típusai tartalmazzák az egyszemélyes, bifokális vagy progresszív lencséket. A kiegészítők tartalmazzák a fotokróm lencséket és a védő burkolatot.

Photochromic

A kiskereskedők átmeneti (fotokróm) lencséket kínálhatnak kiegészítő funkcióként. Az ultraibolya (UV) sugarak a napfényből aktiválják az ilyen típusú lencsét. A természetes fény miatt a lencsék sötétebbé válnak, lehetővé téve az emberek számára, hogy napszemüvegként használják őket.

A kutatás kimondja, hogy a fotokróm lencsék megvédhetik a szemét a tükröződéstől és az UV -fénytől. Ugyanaz a tanulmány azonban azt találta, hogy a sötétítő lencsék nem lehetnek olyan hatékonyak a hűvösebb hőmérsékleten. A kutatók azt javasolták, hogy a kiskereskedők megemlítsék, hogy a hőmérséklet hogyan befolyásolhatja a sötétítő lencséket.

Védő bevonatok

A kiskereskedők védekező bevonatokat kínálhatnak, például az anti-tükrözésgátló bevonatot, a lencsékért további díj ellenében. A lencse bevonatok csökkenthetik a lencsék eltörésének vagy karcolásának kockázatát.

A vényköteles napszemüveg tükörbevonata további szemvédelmet kínálhat, mivel ezek tükrözik a fényt a szemtől, és segíthetnek csökkenteni a napos napokon a tükröződést. A tükrözött bevonatok azonban a tárgyak sötétebbnek tűnhetnek, és csökkenthetik az ember látás tisztaságát.

Anyagok

Nem minden gyártó használja ugyanazokat az anyagokat lencsék készítéséhez. Egyes kiskereskedők lehetőséget kínálhatnak arra, hogy egy másik anyagot válasszanak a pénztárnál, hogy többletköltségeket kapjanak.

Az Amerikai Szemészeti Akadémia (AAO) szerint néhány általános lencse anyag a következők:

 • Az üveg: az üveg a legkarcolhatóbb anyag, de nehezebb lehet, mint más, mint más, mint más, mint más, mint más lehetőségek.
 • Műanyag: A műanyag lencsék kevesebb súlyúak, mint az üveglencsék, és kissé kiváló optikát kínálhatnak a polikarbonát vagy a trivex számára, de alacsonyabb szintű optikát kínálnak az üveglencsékhez képest.
 • Polikarbonát: A polikarbonát lencsék vékonyak, könnyűek, jó ütésállósággal és UV -védelemmel rendelkeznek. Vastagabbak, mint a magas vényköteles, de vékonyabbak, mint a műanyag.
 • Trivex: A trivex lencsék kiváló ütésállóságot és UV -fényvédelmet kínálnak, de vastagabb lencséket igényelnek a magasabb vényekhez. Vastagabbak, mint a magas vényköteles, de vékonyabbak, mint a műanyag.
 • Nagyszerű anyagok: Ezek az anyagok lehetővé teszik, hogy a magasabb vényköteles lencsék illeszkedjenek a standard méretű keretekbe, de súlyosabbak lehetnek, mint más anyagok

biztosítás

A kiskereskedők másképp kezelhetik az egészségbiztosítást. Egyes üzletek lehetővé teszik az ember számára, hogy előzetesen feldolgozza a biztosítását, míg más embereknek meg kell fizetniük a szemüvegük teljes költségét, majd a biztosítótársaság megtéríti őket.

Egy személy képes fizetni a szemüvegéért egészségügyi megtakarítási számlával (HSA) vagy rugalmas kiadási számlákkal (FSA). Lehet, hogy valaki meg akarja ellenőrizni a biztosítási fedezetét, hogy megbizonyosodjon arról, hogy felhasználhatja -e a szemüvegükhöz.

Ismerje meg a Medicare és a szemüveg lefedettségét itt.

szemüveg kiskereskedők

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az író nem tesztelte ezeket a termékeket. Minden információ kutatási alapú.

A Glassesusa több lehetőséget kínál a keretek, a vényköteles erősségek és a lencséjük kiegészítői számára. Ezenkívül keretméretű útmutatókat is biztosítanak, segítenek a meglévő szemüvegből származó vények azonosításában és az ingyenes visszatérésekben.

A Glassesusa nem fogadja el közvetlenül az egészségbiztosítást, de olyan űrlapokat szolgáltat, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy közvetlenül több egészségbiztosítási szolgáltatót nyújtsanak be. Előfordulhat, hogy egy személy használhatja a HSA -t a szemüvegükhöz.

Tudjon meg többet a Glassesusáról.

üzlet most

Warby Parker

A Warby Parker számos különféle stílust és anyagot kínál a keretükhöz és lencséjükhöz.

A vállalat különféle biztosítási szolgáltatókkal dolgozik, és segít az ügyfeleknek, hogy kérelmeiket biztosítsák a biztosítótársaságnak, ha biztosításuk van.

Egy ember otthon kipróbálhatja a szemüvegét, amikor Warby Parker -től vásárol. Az ember választhat egyetlen vagy multifokális lencsékből, átmenetekből, polikarbonát lencsékből vagy vékony lencsékből.

Tudjon meg többet a Warby Parkerről.

bolt most

Az ügyfeleknek előre kell fizetniük a teljes összeget a szemüvegükért. A biztosítással rendelkező emberek ezután be tudják nyújtani a nyugtát és az egyéb szükséges információkat az egészségbiztosító társaságuknak a visszatérítés céljából. A

EyebuyDirect üzletnevet és márkanév keretet is kínál. Az emberek választhatnak számos lencse-kiegészítést, például:

 • Egy- vagy multifokális lencsék
 • Kék fényblokkolás, napszemüveg színezés vagy fotokróm lencsék
 • Különböző lencse vastagság
 • Lencse bevonatok

Tudjon meg többet a szembeállításról.

üzlet most

lenscrafters online és üzletben történő vásárlást kínál. Azok az emberek, akik üzletben vásárolnak, szemvizsgálatot kaphatnak egy lenscrafters szemorvosnál, mielőtt megvásárolják a szemüvegüket. A

lenscrafters különféle keretek és lencse lehetőségeket kínál. Egy személy igényelheti az egészségbiztosításuk vásárlását, ha a pénztárnál van.

Lenscrafters a következő lencse típusokat kínálja:

 • Progresszív vagy egyetlen látás
 • Név Márka vagy lenscrafters lencsék
 • Különböző vastagság
 • Kék fény lencsék vagy sötétítő bevonatok

Tudjon meg többet a Lenscraftersről itt.

Shop Now

A Coastal különféle kedvezményes és márkanévű szemüveget kínál.

Amikor egy személy kiválasztja a keretét, a Coastal felsorolja, hogy milyen tulajdonságokat és típusú lencséket tudnak befogadni. Ez segíthet az embernek eldönteni, hogy a választott keretük működni fog -e számukra.

A parti lencsék hozzáadott védelmi bevonatokat, napszemüveget és progresszív, egyetlen fókuszú és átmeneti lencséket kínálnak.

Az ember úgy dönthet, hogy egy pár szemüveget adományoz egy rászoruló személynek, amikor új szemüveget vásárol.

Tudjon meg többet a Coastalról itt.

üzlet most

szem egészsége és a rendszeres szemvizsgák fontossága

Az AAO szerint a szemüvegek segíthetnek a következő kijavításban:

A nemi vállak szerint Teljesítménylencsék, hogy segítsenek a látás tisztaságában. Ezek azok számára is alkalmasak lehetnek azok számára, akiknek csak kisebb javításra van szükségük az eszközök olvasásához vagy használatához, például a mobiltelefonokhoz.

Az embernek rendszeres szemvizsgálatot kell végeznie, hogy a szem egészségi állapotában maradjon. Az, hogy az embernek milyen gyakran van szemvizsgálata, az egyéni igényeitől függ.

A Betegség Ellenőrzési és Megelőzési Központok (CDC) szerint a rendszeres szemvizsgák észlelhetik azokat a betegségeket és állapotokat, amelyek vaksághoz vezethetnek, például:

 • Az életkorhoz kapcsolódó A makuladegeneráció (AMD)
 • Diabetikus retinopathia

A rendszeres szemvizsgák segíthetnek az optometristában a szembetegségek diagnosztizálásában és a megfelelő kezelés korai megkezdésében. A korai kezelés segíthet a látásvesztés megelőzésében.

Mivel az ember elképzelése az idő múlásával megváltozhat, a rendszeres szemvizsgák elősegíthetik, hogy az ember megfelelő receptre használja igényeit.

Összegzés

A szemüvegek költsége a márka, a felhasznált anyagok, a biztosítási fedezet és a további lencsék bevonataitól függően változhat.

Nem minden szemüveg vagy lencséje alkalmas mindenki számára. Előfordulhat, hogy egy személyre szükség lehet a lencséjére, vagy képesek lehetnek olyan vény nélküli szemüveget viselni, amelyet olvasáskor és hasonló tevékenységek során használhatnak.

Az embereknek rendszeres szemvizsgálatot kell kapniuk, függetlenül a látáskorrekciótól. A szemvizsgák észlelhetik a látás és a szem rendellenességeinek változásait. A

orvosi hírek ma szigorú beszerzési irányelveket tartalmaznak, és csak a szakértői áttekintett tanulmányokból, az akadémiai kutatóintézetekből, valamint az orvosi folyóiratokból és egyesületekből származnak. Kerüljük a tercier referenciák használatát. Összekapcsoljuk az elsődleges forrásokat – beleértve a tanulmányokat, a tudományos referenciákat és a statisztikákat – az egyes cikkekben, és felsoroljuk azokat a cikkek alján található források szakaszban is. Többet megtudhat arról, hogyan biztosítjuk, hogy tartalmunk pontos és aktuális legyen a

Related Posts

Enter your keyword