Πόσο κοστίζουν τα γυαλιά; Σκέψεις και επιλογές

Πόσο κοστίζουν τα γυαλιά; Σκέψεις και επιλογές

Πόσο κοστίζουν τα γυαλιά; Σκέψεις και επιλογές

Περιλαμβάνουμε προϊόντα που πιστεύουμε ότι είναι χρήσιμα για τους αναγνώστες μας. Εάν αγοράσετε μέσω συνδέσμων σε αυτή τη σελίδα, ενδέχεται να κερδίσουμε μια μικρή προμήθεια. Εδώ είναι η διαδικασία μας.

Πόσα γυαλιά κοστίζουν μπορεί να ποικίλουν σημαντικά με βάση διάφορους παράγοντες, όπως τα πλαίσια, τα πρόσθετα των φακών, τον λιανοπωλητή και την ασφαλιστική κάλυψη.

Αυτό το άρθρο εξετάζει το κόστος των διαφορετικών γυαλιών, γιατί είναι διαφορετικές τιμές, πού να τα αγοράσετε και πολλά άλλα.

Σχετικά με τα γυαλιά συνταγογραφούμενων και μη συνταγογραφούμενων γυαλιών

Τα γυαλιά έρχονται τόσο σε συνταγή όσο και σε αντοχή σε συνταγή και οι τιμές για αυτά τα γυαλιά μπορεί να ποικίλουν. Παρόλο που οι φακοί συνταγογράφησης μπορεί να κοστίζουν περισσότερο, η ασφάλιση υγείας μπορεί να καλύψει το κόστος.

συνταγή για γυαλιά θα διαθέτει μια σειρά από διόπτρες (d), τιμές που περιγράφουν το όραμα ενός ατόμου. Οι γιατροί ματιών συνήθως αναφέρονται σε 0,00 διόπτρες ως “Plano”. Οι αρνητικοί και θετικοί αριθμοί αντιπροσωπεύουν την ανάγκη για διόρθωση όρασης σε κάθε μάτι.

Μάθετε πώς να κατανοήσετε μια συνταγή ματιών εδώ.

Τα άτομα με ασθενέστερες συνταγές ενδέχεται να μην χρειάζονται φακούς συνταγογράφησης και μπορεί να βρουν κατάλληλα γυαλιά ανάγνωσης. Ωστόσο, μπορεί να μην ταιριάζουν σε όλους, συμπεριλαμβανομένων:

 • Άτομα με αστιγματισμό
 • Άτομα που χρειάζονται διαφορετικό φακό αντοχής σε κάθε μάτι

Οι άνθρωποι ηλικίας 40-60 ετών θα μπορούν συνήθως να χρησιμοποιούν τα γυαλιά ανάγνωσής τους για αρκετά χρόνια πριν χρειαστεί να τα ενημερώσουν.

Οι άνθρωποι πρέπει να έχουν τακτικές εξετάσεις ματιών, ανεξάρτητα από το αν χρειάζονται διόρθωση όρασης.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις συνταγές γυαλιών εδώ.

και

το στυλ του πλαισίου, για παράδειγμα, το όνομα του ονόματος ή το όνομα επωνυμίας

 • συνταγογραφούμενη δύναμη
 • πρόσθετα σε φακούς
 • Ασφάλιση ασφάλισης υγείας
 • Σχέδια προστασίας
 • Ωστόσο, ο τύπος φακού είναι ο σημαντικότερος οδηγός του κόστους. Οι λιανοπωλητές θα χρεώνουν συχνά περισσότερα για τα πρόσθετα και την προσαρμογή των φακών. Οι τύποι φακών περιλαμβάνουν φακούς μονής όρασης, διχασμού ή προοδευτικών. Τα πρόσθετα περιλαμβάνουν φωτοχρωμικούς φακούς και προστατευτικά καλύμματα.

  φωτοχρωμικά

  Οι λιανοπωλητές μπορούν να προσφέρουν μεταβάσεις (φωτοχρωμικούς) φακούς ως πρόσθετο χαρακτηριστικό. Οι υπεριώδεις ακτίνες (UV) από τον ήλιο ενεργοποιούν αυτόν τον τύπο φακού. Το φυσικό φως κάνει τους φακούς να είναι πιο σκούροι, επιτρέποντας στους ανθρώπους να τα χρησιμοποιούν ως γυαλιά ηλίου.

  Η έρευνα αναφέρει ότι οι φωτοχρωμικοί φακοί μπορούν να προστατεύσουν τα μάτια από το λάμψη και το υπεριώδες φως. Ωστόσο, αυτή η ίδια μελέτη διαπίστωσε ότι οι φακοί σκοτεινών μπορεί να μην είναι εξίσου αποτελεσματικοί στις ψυχρότερες θερμοκρασίες. Οι ερευνητές πρότειναν ότι οι λιανοπωλητές αναφέρουν τον τρόπο με τον οποίο η θερμοκρασία μπορεί να επηρεάσει τους φακούς σκοτεινής κατά τη διαφήμισή τους.

  Προστατευτικές επικαλύψεις

  Οι έμποροι λιανικής πώλησης μπορούν να προσφέρουν προστατευτικές επικαλύψεις, όπως η αντι-ανακλαστική επίστρωση, για τους φακούς για πρόσθετη χρέωση. Οι επικαλύψεις των φακών μπορεί να βοηθήσουν στη μείωση του κινδύνου φακών να σπάσουν ή να γδάρδουν.

  Επικάλυψη καθρέφτη σε γυαλιά ηλίου συνταγών μπορεί να προσφέρει πρόσθετη προστασία των ματιών, καθώς μπορούν να αντανακλούν το φως μακριά από τα μάτια και να βοηθήσουν στη μείωση της αντανάκλασης στις ηλιόλουστες ημέρες. Ωστόσο, οι καθρέφτες επικαλύψεις μπορούν να κάνουν τα αντικείμενα να φαίνονται πιο σκούρα και μπορεί να μειώσουν τη σαφήνεια ενός ατόμου.

  Υλικά

  Όλοι οι κατασκευαστές δεν χρησιμοποιούν τα ίδια υλικά για να δημιουργήσουν φακούς. Ορισμένοι λιανοπωλητές μπορούν να προσφέρουν μια επιλογή για να επιλέξουν ένα διαφορετικό υλικό κατά την ταμείο για ένα επιπλέον κόστος.

  Σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Οφθαλμολογίας (AAO), μερικά κοινά υλικά φακών περιλαμβάνουν: επιλογές.

 • Πλαστικά: Οι πλαστικοί φακοί ζυγίζουν λιγότερο από τους γυάλινους φακούς και μπορούν να προσφέρουν ελαφρώς ανώτερη οπτική σε πολυανθρακικά ή trivex αλλά κατώτερα οπτικά σε σύγκριση με τους γυάλινους φακούς.
 • Οι φακοί πολυανθρακικού: πολυανθρακικά είναι λεπτοί, ελαφρύς και έχουν καλή αντοχή στην κρούση και προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία. Είναι παχύτερα από τα υλικά υψηλού δείκτη για υψηλές συνταγές αλλά λεπτότερα από το πλαστικό.
 • Οι φακοί Trivex: Trivex προσφέρουν εξαιρετική αντίσταση κρούσης και προστασία από το φως UV, αλλά απαιτούν παχύτερους φακούς για υψηλότερες συνταγές. Είναι παχύτερα από τα υλικά υψηλού δείκτη για υψηλές συνταγές αλλά λεπτότερα από το πλαστικό.
 • Υλικά υψηλής δείκτης: Αυτά τα υλικά επιτρέπουν στους υψηλότερους φακούς συνταγογράφησης να ταιριάζουν μέσα σε πλαίσια τυπικού μεγέθους, αλλά μπορούν να ζυγίσουν περισσότερο από άλλα υλικά
 • ασφάλιση

  Οι έμποροι λιανικής πώλησης μπορούν να χειριστούν διαφορετικά την ασφάλιση υγείας. Ορισμένα καταστήματα μπορούν να επιτρέψουν σε ένα άτομο να επεξεργαστεί την ασφάλειά του εκ των προτέρων, ενώ άλλοι άνθρωποι ενδέχεται να χρειαστεί να πληρώσουν το συνολικό κόστος των γυαλιών τους και στη συνέχεια η ασφαλιστική εταιρεία θα τα επιστρέψει.

  Ένα άτομο μπορεί επίσης να πληρώσει για τα γυαλιά του χρησιμοποιώντας έναν λογαριασμό αποταμίευσης υγείας (HSA) ή ευέλικτους λογαριασμούς δαπανών (FSA). Ένα άτομο μπορεί να επιθυμεί να ελέγξει την ασφαλιστική του κάλυψη για να βεβαιωθεί ότι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για τα γυαλιά του.

  Μάθετε για την κάλυψη Medicare και Glasses εδώ.

  Γυαλιά λιανικής πώλησης

  Σημειώστε ότι ο συγγραφέας δεν έχει δοκιμάσει αυτά τα προϊόντα. Όλες οι πληροφορίες βασίζονται στην έρευνα.

  Το Glassesusa προσφέρει πολλαπλές επιλογές για πλαίσια, αντοχές συνταγογράφησης και πρόσθετα για τους φακούς τους. Παρέχουν επίσης οδηγούς μεγέθους πλαισίου, βοηθούν στον εντοπισμό συνταγών από υπάρχοντα γυαλιά και δωρεάν επιστροφές.

  Η Glassesusa δεν αποδέχεται άμεσα ασφάλιση υγείας, αλλά παρέχουν έντυπα που επιτρέπουν στους πελάτες να υποβάλλουν απευθείας απαίτηση σε διάφορους παρόχους ασφάλισης υγείας. Ένα άτομο μπορεί επίσης να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει το HSA για τα γυαλιά του.

  Μάθετε περισσότερα για το Glassesusa εδώ.

  κατάστημα τώρα

  Warby Parker

  Το Warby Parker προσφέρει πολλά διαφορετικά στυλ και υλικά για τα πλαίσια και τους φακούς τους.

  Η εταιρεία συνεργάζεται με διάφορους παρόχους ασφάλισης και θα βοηθήσει τους πελάτες να υποβάλουν τους ισχυρισμούς τους στην ασφαλιστική τους εταιρεία εάν έχουν ασφάλιση.

  Ένα άτομο μπορεί να δοκιμάσει τα γυαλιά του στο σπίτι όταν αγοράζουν από τον Warby Parker. Ένα άτομο μπορεί να επιλέξει από ενιαίους ή πολυεστιακούς φακούς, μεταβάσεις, πολυανθρακικούς φακούς ή λεπτούς φακούς.

  Μάθετε περισσότερα για το Warby Parker εδώ.

  Shop Τώρα

  Οι πελάτες θα πρέπει να πληρώσουν το συνολικό ποσό για τα γυαλιά τους εκ των προτέρων. Τα άτομα με ασφάλιση μπορούν στη συνέχεια να υποβάλουν την απόδειξη και άλλες απαραίτητες πληροφορίες στην ασφαλιστική εταιρεία υγείας τους για επιστροφή χρημάτων.

  Το EyeBuyDirect προσφέρει τόσο πλαίσια ονόματος και επωνυμίας. Οι άνθρωποι μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά από πρόσθετα φακού, όπως:

  • Ενιαία ή πολυδιάστατα φακοί
  • μπλε μπλε φως, χρωματισμός γυαλιών ηλίου ή φωτοχρωμικοί φακοί
  • Διαφορετικά πάχη του φακού
  • Επικαλύψεις φακών

  Μάθετε περισσότερα για το EyeBuyDirect εδώ.

  Shop Τώρα

  Το LensCrafters προσφέρει ηλεκτρονικά και ψώνια στο κατάστημα. Οι άνθρωποι που ψωνίζουν στο κατάστημα μπορούν να πάρουν μια εξέταση ματιών με ένα Lenscrafters Eye Doctor πριν αγοράσουν τα γυαλιά τους.

  Το LensCrafters προσφέρει μια ποικιλία επιλογών πλαισίων και φακών. Ένα άτομο μπορεί επίσης να διεκδικήσει την αγορά του σχετικά με την ασφάλιση υγείας του εάν το έχει κατά το ταμείο.

  Το LensCrafters προσφέρει τους ακόλουθους τύπους φακών:

 • Φακοί μπλε φως ή σκούρες επικαλύψεις
 • Μάθετε περισσότερα για το LensCrafters εδώ.

  Shop Τώρα

  Η παράκτια προσφέρει μια ποικιλία από μειωμένα και επωνυμία γυαλιά.

  Όταν ένα άτομο επιλέγει τα πλαίσια του, τα παράκτια θα απαριθμήσουν ποια χαρακτηριστικά και τύπους φακών που μπορούν να φιλοξενήσουν τα επιλεγμένα πλαίσια. Αυτό μπορεί να βοηθήσει ένα άτομο να αποφασίσει εάν το επιλεγμένο πλαίσιο του θα λειτουργήσει γι ‘αυτούς.

  Οι παράκτιοι φακοί προσφέρουν προστιθέμενες επικαλύψεις προστασίας, γυαλιά ηλίου και προοδευτικά, ενιαία εστίαση και μεταβάσεις φακούς.

  Ένα άτομο μπορεί επίσης να επιλέξει να δωρίσει ένα ζευγάρι γυαλιά σε ένα άτομο που έχει ανάγκη όταν αγοράζουν ένα νέο ζευγάρι γυαλιά.

  Μάθετε περισσότερα για τα παράκτια εδώ.

  κατάστημα τώρα

  Eye Health και η σημασία των τακτικών οφθαλμών

  Σύμφωνα με το AAO, τα γυαλιά μπορούν να βοηθήσουν στη διόρθωση:

  Φακοί ισχύος για να βοηθήσουν με τη σαφήνεια της όρασης. Μπορούν να είναι κατάλληλα για άτομα που χρειάζονται μόνο μια δευτερεύουσα διόρθωση για ανάγνωση ή χρήση συσκευών, όπως κινητά τηλέφωνα.

  Ένα άτομο πρέπει να έχει τακτικές εξετάσεις ματιών για να παραμείνει στην κορυφή της υγείας των ματιών του. Πόσο συχνά ένα άτομο έχει εξετάσεις ματιών θα εξαρτηθεί από τις ατομικές του ανάγκες.

  Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), οι τακτικές εξετάσεις των ματιών μπορούν να ανιχνεύσουν ασθένειες και καταστάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε τύφλωση, όπως:

  • Ο εκφυλισμός της ωχράς κηλίδας (AMD)
  • Διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια

  Η πρώιμη θεραπεία μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη της απώλειας όρασης.

  Ως όραμα ενός ατόμου μπορεί να αλλάξει με την πάροδο του χρόνου, οι τακτικές εξετάσεις ματιών μπορούν επίσης να βοηθήσουν να διασφαλιστεί ότι ένα άτομο χρησιμοποιεί μια κατάλληλη συνταγή για τις ανάγκες του.

  Περίληψη

  Το κόστος των γυαλιών μπορεί να ποικίλει λόγω της μάρκας, των υλικών που χρησιμοποιούνται, της ασφαλιστικής κάλυψης και των επιπρόσθετων επιχρισμάτων φακών.

  Όλοι οι τύποι γυαλιών ή φακών είναι κατάλληλοι για όλους. Ένα άτομο μπορεί να χρειαστεί συνταγή για τους φακούς του ή μπορεί να είναι σε θέση να φορούν γυαλιά μη συνταγογραφίας που μπορούν να χρησιμοποιήσουν κατά την ανάγνωση και παρόμοιες δραστηριότητες.

  Οι άνθρωποι πρέπει να λαμβάνουν τακτικές εξετάσεις ματιών, ανεξάρτητα από τη διόρθωση της όρασης. Οι εξετάσεις ματιών μπορούν να ανιχνεύσουν αλλαγές στις ανωμαλίες όρασης και ματιών.

  Ιατρικές ειδήσεις Σήμερα έχει αυστηρές οδηγίες προμήθειας και αντλεί μόνο από μελέτες που αξιολογούνται από ομοτίμους, ακαδημαϊκά ερευνητικά ιδρύματα και ιατρικά περιοδικά και ενώσεις. Αποφεύγουμε τη χρήση τριτογενών αναφορών. Συνδέουμε τις πρωταρχικές πηγές – συμπεριλαμβανομένων των μελετών, των επιστημονικών αναφορών και των στατιστικών στοιχείων – σε κάθε άρθρο και επίσης τις απαριθμούν στο τμήμα πόρων στο κάτω μέρος των άρθρων μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο διασφαλίζουμε ότι το περιεχόμενό μας είναι ακριβές και τρέχον διαβάζοντας την πολιτική συντακτικής μας.

  Related Posts

  Enter your keyword